Scene apocaliptice. Zeci de masini inghitite de ape, dupa ce proprietarii le-au parcat pe un lac inghetat

Zeci de soferi din regiunea Vladivostok, Rusia, si-au gasit masinile inghitite de apa.

Paguba imensa pentru mai multi locuitori din regiunea Vladivostok, Rusia. Duminica, acestia si-au gasit masinile scufundate in apele din golful cu iesire la Marea Japoniei.

Dimineata, zeci de locuitori de pe insula Ruskii au iesit la pescuit la copca pe apele inghetate care separa micuta insula de partea continentala a regiunii Vladivostok. Si-au parcat masinile ca de obicei, pe gheta de la mal, care de obicei atinge aproape un metru adancime. Se pare insa ca vremea calda a subtiat considerabil stratul de gheata, lucru pe care pescarii nu l-au luat in calcul. La un moment dat, atentia le-a fost atrasa de un zgomot puternic. Cand s-au uitat spre mal, si-au vazut masinile scufundandu-se in apa inghetata. Nu au mai avut timp sa reactioneze in niciun fel, cele peste 30 de masini fiind efectiv inghitite de apa.

Pe langa paguba de a-si vedea masinile inghitite de ape, oamenii vor trebui sa suporte acum si o amenda de aproape 1000 de euro din partea autoritatilor, pentru ca in acea zona actioneaza o lege care le interzice soferilor sa parcheze pe gheata.

Politia a demarat acum o ancheta pentru a stabilit conditiile in care a avut dezastrul. Din primele informatii, se pare ca numarul mare de masini a condus la spargerea ghetii, dar exista si o varianta conform careia ar fi existat o unda de soc, din surse necunoscute.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
OFF-ROAD: 6 SFATURI PENTRU A CONDUCE IN SIGURANTA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter