Satul din Romania unde se poate conduce fara permis. Patru cazuri depistate intr-o singura zi

Comuna Frumusita, din judetul Galati, ar putea fi denumita fara probleme "raiul soferilor fara permis", dupa ce patru persoane au fost prinse de politisti conducand masini fara sa aiba carnet, intr-o singura zi.

Satul din Romania unde se poate conduce fara permis

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Foltesti (judetul Galati) efectueaza cercetari cu privire la trei cetateni romani si unul din Republica Moldova care au savarsit infractiuni la regimul juridic al circulatiei rutiere in zona de competenta.

Primul caz a fost depistat in jurul orei 12.00, cand politistii au descoperit ca un ceteatean din Republica Moldova conducea o autilitara si o remorca, desi nu avea permis de conducere.

Cateva ore mai tarziu, acelasi echipaj al politiei de frontiera a oprit in trafic, tot la Frumusita, doua mopede marca Piaggio, conduse de doi galateni. Niciunul nu a putut prezenta permisul de conducere.

Ziua nu s-a terminat insa aici. Un alt echipaj al politiei de frontiera din cadrul aceluiasi sector a oprit pentru control, pe DN 26, tot la Frumusita, un autovehicul marca Citroen, inmatriculat in Franta, condus de un cetatean roman. S-a constatat ca nici acesta nu obtinuse dreptul de a conduce autovehicule.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter