Ce salarii au, de fapt, directorii de la Rompetrol

Rompetrol este una dintre cele mai cunoscute companii petroliere din Romania, cu peste 4000 de angajati. Iata ce salarii au angajatii si directorii companiei.

Ce salarii au, de fapt, directorii de la Rompetrol

Rompetrol este unul dintre cei mai mari jucatori din economia romaneasca, cu aproximativ 4000 de angajati in toata tara. Compania pune la dispozitie numeroase locuri de munca in cele 450 de statii, dar si in cadrul companiei. 

 

Cat castiga angajatii Rompetrol

Angajatii la benzinariile Rompetrol au un salariu mediu de 2000 de lei, suma incasata de acestia depinde insa de bonusurile si targeturile lunare.

In ceea ce priveste salariul unui sofer de cisterna, angajat la o companie de logistica, ce livreaza carburantii la Rompetrol, lucrurile se schimba. Odata cu cresterea responsabilitatilor, creste si venitul lunar, la aproximativ 3.000 de lei.

Potrivit site-ului undelucram.ro, un sef de statie la Rompetrol poate castiga si 6.000 de lei lunar. Trebuie precizat insa ca salariul poate varia in functie de experienta angajatului, de loc sau de numarul de ore efectuate.

Citeste si: Cati bani poate sa faca intr-o singura luna un sef de statie la o benzinarie Rompetrol, aflata in sistem franciza

 

Ce salarii au directorii Rompetrol

Salariile directorilor Rompetrol variaza intre 3.000 si 8.000 de euro. Conform informatiile de pe site-ul oficial al companiei, salariul de baza este completat de bonusuri variabile, care sunt structurate in mai multe moduri si pot lua forma unor bonusuri de performanta, scheme de bonus pentru productie, operatiuni, vanzari si proiecte.

In prezent, functia de Director General al companiei - operatorul rafinariilor Petromidia Navodari si Vega Ploiesti, dar si a diviziei de petrochimie, este Felix Crudu Tesloveanu. 

Rompetrol are peste 4000 de angajati si peste 450 de benzinarii la nivel national, compania detinand si operand Petromidia, cea mai mare rafinarie locala si una dintre cele mai moderne rafinarii, prelucrand peste 5 milioane de tone anual.

Compania este in continuare unul dintre cei mai importanti contribuabili la bugetul de stat al Romaniei, suma totala virata anul trecut fiind cu 6% peste cea din 2018, pana la circa 1,6 miliarde de dolari.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PRET ARE CEL MAI IEFTIN TESLA MODEL S SECOND HAND?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter