S-a incheiat ancheta in cazul accidentului din Ungaria. Ce concluzie au tras autoritatile

sofer vinovat accident ungaria

Autoritatile din Ungaria au stabilit, oficial, un vinovat, dupa ce au incheiat ancheta in cazul accidentului care a avut loc pe 22 mai 2018, in care si-au pierdut viata 9 romani.

Anchetatorii au inchis investigatia privin tragedia de la Ceglédbercel , concluzia fiind ca soferul vinovat pentru accident este cel care facea Live pe Facebook. "Accidentul a fost provocat de soferul microbuzului romanesc, care transmitea Live pe Facebook in timp ce circula pe autostrada. Inregistrarea arata in mod clar modul in care conducatorul auto se filmeaza si filmeazs si momentul in care intra pe contrasens. Filmarea a fost întrerupta de impactul violent cu un camion încarcat cu nisip", este concluzia anchetatorilor. 

Soferul vinovat este Petru Zalar, care a murit in accident, asadar ancheta s-a incheiat. Momentele de dinaintea impactului au fost transmise de sofer in direct pe Facebook. Cei 9 romani se intorceau din Slovenia, unde munceau pe plantatiile de hamei. Veneau acasa la copiii lor si microbuzul tocmai parasise autostrada. La 60 de kilometri de Budapesta, concentrat la ecran, soferul a riscat o depasire si cateva secunde mai tarziu microbuzul s-a izbit frontal cu un camion plin cu nisip.

Momentele de dupa au fost transmise in direct, tot pe Facebook, de un alt sofer roman aflat in zona.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter