Romania isi inchide granitele pe fondul epidemiei de coronavirus. Ce puncte de frontiera vor ramane deschise

Autoritatile romane au inchis o parte dintre punctele de trecere ale frontierei, pe seama epidemiei Covid-19.

Teama de coronavirus a pus pe jar toata Romania. Autoritatile au decis acum sa inchida mai multe puncte de trecere a frontierei, astfel incat sa isi poata concentra eforturile de a tine virusul sub control pe un numar mai mic de puncte vamale.

Joi dimineata, Romania si-a inchis sapte din cele zece puncte de trecere a frontierei de la granita cu Serbia. Decizia a fost luata impreuna cu omologii sarbi, care se confrunta si ei cu o escaladare a numarului de infectati in ultimele zile. Au fost inchise trei puncte de frontiera din Timis si cate doua din Caras-Severin si Mehedinti, vizate fiind un numar de sapte puncte cu program de lucru redus.

Astfel, au fost inchise vamile de la Valcani, Lunga, Foieni (Timis), Naidas, Moldova Noua (Caras-Severin), Drobeta Turnu Severin si Portile de Fier II (Mehedinti).

Soferii care trebuie sa treaca granita cu Serbia trebuie sa stie ca trei puncte de trecere a frontierei vor ramane deschise si vor functiona dupa programul normal. Este vorba despre Moravita si Jimbolia, din judeţul Timis, respetiv Portile de Fier 1, din judetul Mehedinti.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter