Romani implicati intr-un accident mortal din Ungaria. A intors pe contrasens

Accident Ungaria Contrasens M5

Un accident mortal a avut loc in aceasta dimineata in Ungaria, produs de un sofer care conducea pe contrasens pe autostrada. Conform primelor declaratii are politiei, soferul a murit pe loc, iar alti trei oameni sunt in coma.

Soferul, in varsta de 85 de ani, a intrat pe contrasens pe M5, in directia Szeged, la Kiskunfelegyhaza, insa dupa scurt timp a realizat ca a gresit directia si… pur si simplu a intors pe autostrada. Urmare a acestui fapt, s-a ciocnit frontal cu un automobil marca Renault, condus de un cetatean roman.

Soferul in varsta de 85 de ani, care conducea un automobile marca Suzuki, a fost si el grav ranit iar sotia lui de 82 de ani ce se afla pe scaunul din dreapta a murit pe loc. Fiica acestora, in varsta de 60 de ani, a fost si ea ranita grav. Soferul roman a fost transportat la spital si se afla in coma.

Primele date oferite de presa maghiara arata ca soferul de 85 de ani se intorcea de la inmormantarea surorii sale, iar cand a realizat ca merge pe autostrada in directia gresita, a decis sa intoarca, fara sa isi ma idea seama ca este o manevra strict interzisa.

Traficul de pe M5 a fost si el blocat mai multe ore si deviat pe soselele adiacente autostrazii.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: delmagyar.hu

Newsletter