Romani blocati in autocar, in Germania, dupa ce amandoi soferii au ramas fara permis

Autocar

Un incident total neobisnuit a avut loc la finalul saptamanii trecute pe o autostrada din Germania. Un grup de romani a ramas blocat in autocar, pe autostrada, dupa ce amandoi soferii au ramas fara permis.

Incidentul a avut loc pe o autostrada din apropierea orasului Karslruher. Politistii germani au tras pe dreapta un autocar cu remorca, inmatriculat in Romania, pentru un control de rutina. Nu mica le-a fost surprinderea oamenilor de ordine cand au descoperit, dupa verificari mai amanuntite, ca cei doi soferi conduceau neintrerupt, alternativ, de aproape patru zile.

Politistii au aflat ca autocarul plecase din Romania vineri seara si mersese continuu timp de 42 de ore. Potrivit legislatiei europene, cei doi soferi, unul de 48 de ani si unul de 49 de ani, chiar conducand alternativ, aveau obligatia sa se opreasca dupa 21 de ore si sa faca o zi de pauza pentru odihna.

Ambii soferi au ramas fara permise de conducere si au fost amendati cu cate 5.500 de euro. Situatia a fost neplacuta si pentru cei 20 de calatori din autobuz, toti romani. Autocarul a fost imobilizat timp de cateva ore de fortele de ordine, pana la sosirea unui alt sofer.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PRET ARE CEL MAI IEFTIN TESLA MODEL S SECOND HAND?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter