Reactia unei politiste atunci cand a oprit in trafic un medic iesit din garda: "M-a salutat militareste, cu mana la chipiu"

Un medic din Capitala a fost oprit in trafic de o politista. Cand i s-a spus ca tocmai iesise din garda, agentul a avut o reactie emotionanta.

Reactia unei politiste dupa ce a oprit in trafic un medic iesit din garda

Medicul se indrepta spre casa, dupa ce a iesit din garda, cand a fost tras pe dreapta de o politista. A aratat legitimatia, fara sa se astepte insa la un astfel de gest.

„Buna dimineata: azi, venind din garda spre casa am fost oprit prima data de politie. O domnisoara politist m-a tras pe dreapta pe la Unirii. Am scos legitimatia pe geam si i-am spus ca sunt medic. A luat pozitie de drepti si m-a salutat militareste cu mana la chipiu!!!

Citeste si: Crina, soferita de TIR care duce alimente italienilor din focarele de coronavirus. Soferita romanca munceste la foc continuu!

Am simtit nevoia si am salutat-o si eu militareste!!! Ne-am urat zi buna si am plecat. Respectul incepe sa reapara, cel putin pentru aceste doua categorii de oameni care sunt inventate pentru a ajuta. Doamne ajuta!", a povestit medicul, potrivit Libertatea.

Totodata, acesta a precizat ca incurajarile si aprecierile pe care le primesc de la oameni ii ajuta enorm pe medici in aceasta perioada.

"Nu era nevoie de epidemie pentru asta, am simtit sa va spun, poate merita spus lumii, ne ajuta pe toti, si pe cei de acasa si pe cei din linia frontului”, a transmis medicul.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter