Razie printre samsari. Sute de politisti au luat cu asalt Targul Vitan in aceasta dimineata

Sute de politisti au descins, duminica dimineata, in targul de masini din cartierul Vitan.

Vanzarea de masini la mana a doua sustine in continuare o mare parte din piata auto romaneasca. Cea mai mare problema a acestei piete extrem de profitabile de la noi sunt samsarii. Tocmai de aceea, politistii au hotarat sa verifice masinile scoase la vanzare in cel mai mare targ second-hand din Romania, Targul Autovit din cartierul Vitan.

Duminica dimineata, zeci de autospeciale de politie au pornit in coloana spre targul de masini din Vitan. In total, 260 de politisti au fost detasati sa ia parte la razia de amploare printre samsarii Capitalei. Scopul actiunii a fost de a verifica actele firmelor care activeaza in complexul Autovit, dar si masinile second-hand scoase la vanzare.

UPDATE | 

"In urma acestei activitati, au fost intocmite 20 de dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunii de comercializare a produselor contrafacute si au fost aplicate 11 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 28.305 lei", se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei.

De asemenea, au fost indisponibilizate in vederea confiscarii peste 3.500 de produse posibil contrafacute (imbracaminte, incaltaminte si cosmetice), in valoare de peste 530.000 lei.

Pe parcursul actiunii, au fost verificate documentele a 3.500 de persoane, precum si 585 de vehicule.

Politistii au prins o persoana aflata la volan sub influenta substantelor psihoactive, o persoana care conducea fara a avea permis de conducere, precum si o alta care conducea avand acest drept suspendat. In toate aceste cazuri au fost intocmite dosare penale.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter