Razbunarea unei femei inselate a devenit virala. Ce mesaj i-a scris barbatului pe masina cu un cui

Razbunare femeie inselata masina

Desi ne doare sufletul ca prezentam astfel de stiri, poate multi dintre voi se vor gandi inca o data cand vor fi in situatia acestui barbat. O femeie din Cluj, s-a revoltat dupa ce a aflat ca iubitul a inselat-o si a decis sa se razbune pe acesta... sau mai bine zis, pe masina lui.

Femeia a decis sa ii lase un mesaj pe care cu greu il va uita... chiar pe partea dreapta a automobilului... „Curvarule”, acesta a fost mesajul scrijelit cu un cui pe masina barbatului. Femeia a fost observata de un cetatean, care a anuntat toate cele intamplate pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Cluj. „A cui este masina? In urma cu cateva minute o fata ti-a lasat un mesaj pe masina si a fugit!” a scris barbatul pe grupul de Facebook.

Dupa cum era de asteptat, pozele cu acest Mercedes-Benz au devenit virale si majoritatea celor care le-au vazut s-au amuzat de razbunarea femeii. Totusi, aceasta ar putea fi trasa la raspundere pentru faptele sale. Pana acum, nu a fost inregistrata nicio plangere la Politia Cluj.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CELE MAI ENERVANTE PROBLEME LA MODELELE BMW
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter