Razboiul clanurilor. Tanar spulberat de un Q7 si aruncat intr-o masina de politie

Un nou scandal a izbucnit intre clanurile din Murgeni, judetul Vaslui. Peste 55 de persoane s-au luat la bataie in plina strada. Un tanar a fost spulberat de un autoturism Audi Q7 si proiectat intr-o masina de Politie parcata. Scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere din zona.

anar spulberat de un Q7 si aruncat intr-o masina de politie

Doua clanuri din Murgeni se afla intr-un razboi de cateva luni, dupa ce multi dintre membrii s-au intors din strainatate, iar pandemia i-a tinut in loc. 

La conflictul izbucnit ieri, peste 55 de persoane s-au luat la bataie cu bate, furci, topoare, pietre aruncate in masini si chiar focuri de arma.

La fata locului a fost mobilizate forte de ordine si au fost trimise echipaje ale Jandarmeriei, Politiei, si echipaje medicale de la Serviciul de Ambulanta Judetean Vaslui.

Tanar spulberat cu masina

Unii au mers chiar mai departe si au trecut la a-si spulbera rivalii cu masina. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona arata cum un tanar este spulberat de un Audi Q7 si proiectat direct intr-o masina de politie sosita la fata locului.

Citeste si: Doi soferi s-au luat la bataie in trafic, in fata politistilor VIDEO

Batausii nu au tinut cont de nimic, nici de echipajele de politie sosite in zona. Au aruncat cu pietre in masinile ce treceau pe strada. Doua autovehicule au fost avariate serios in urma conflictului.

"Toate aceste scene fac parte din conflictul deschis intre familiile de rromi din Murgeni.

Sfidator este ca la cateva fractiuni de secunde dupa ce trece autospeciala de politie, persoanele de pe margine arunca efectiv cu bolovani si alte obiecte in autoturismele care circula pe drumul public.

Sa ne spuna cineva de ce pedepse este nevoie pentru ca aceste categorii de persoane sa aiba frica de lege si sa inceapa sa se adapteze regulilor sociale ale comunitatii.

Si cum poate o patrula de politie sa controleze 50 de persoane implicate in conflict", se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

Victime dupa un scandal intre clanuri

Nu este pentru prima data cand exista victime dupa scandalurile izbucnite intre clanurile rivale interlope.

Locuitorii comunei Balotesti, din juderul Ilfov, au fost martorii unor scene incredibile in luna august a anului trecut. Mai multi oameni au ajuns la spital dupa ce au fost spulberati de o masina condusa de un cunoscut interlop.

Martorii au povestit insa cum membrii celor doua clanuri s-au intalnit pe strada si au inceput sa se loveasca cu tot ce le-a cazut in mana, de la pietre, pana la bucati de lemn rupte din garduri. La un moment dat insa, unul dintre interlopi s-a urcat la volanul masinii sale, un Audi, si a intrat pur si simplu in clanul rival.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM ITI DAI SEAMA CA AI O CUTIE DE VITEZE DEFECTA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter