Primaria Sinaia cheltuie 3.5 milioane de euro pentru 11 autobuze hibrid

Primaria Sinaia a demarat un proiect care prevede cresterea capacitatii de transport public, extinderea traseelor rutiere si modernizarea sistemului de transport.

Primaria Sinaia a semnat un contract pentru achizitionarea a 11 autobuze hibrid, costurile totale ridicandu-se la 16 milioane de lei (aproximativ 3.5 milioane de euro), fara TVA. Contractul a fost castigat de Truck&Bus Mercedes-Benz, iar finantarea vine din fonduri europene.

Contractul a fost atribuit prin licitatie publica deschisa si prevede livrarea si punerea in functiune a 11 autobuze hibrid, diesel-electric. Dintre acestea, opt sunt Citaro K cu lungimea de 9-11 metri cu 3 usi si trei sunt Citaro de 12-13 metri cu 2 usi.

Autobuzele care vor circula pe strazile orasului vor fi dotate cu camere video, internet wireless, sistem GPS in computerul de bord, sistem e-ticketing si rampa pentru persoanele cu dizabilitati.

Totodata, autoritatile locale au anuntat ca vor instala in statiile de autobuz panouri cu mesaje pentru informarea in timp real a calatorilor asupra timpului de sosire a autobuzelor.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter