Primaria incepe ridicarea masinilor in Bucuresti. Cat costa recuperarea unui automobil

Stim cu totii ca problema parcarilor este una foarte mare si, se pare, autoritatile sunt pornite sa ia masurile de rigoare.

Primaria Capitalei reincepe ridicarea masinilor parcate neregulamentar

Problema parcarilor nu este una noua si pentru ca strazile sunt din ce in ce mai aglomerate, autoritatile incep sa ia masuri.

Incepand de luni, 26 august, Primaria Capitalei va reincepe sa ridice autoturismele care sunt parcate ilegal. Dupa ce au primit mii de somatii, soferii ale caror masini parcate neregulamentar pe strazile Bucurestiului sunt in pericol de a primi amenzi si de a isi vedea masina ridicata.

Bineinteles, soferii se apara si spun ca primaria nu le ofera locuri de parcare, insa Primaria Capitalei pare decisa sa ridice autoturismele parcate ilegal pe bulevarde si strazi principale.

Peste 1,3 milioane de masini circula oficial in Bucuresti, insa realitatea este cu totul alta si sunt mult mai multe.

Sase platforme se vor ocupa de transportul autoturismelor in doua zone special amenajate de Primaria Capitalei, pe bulevardul Metalurgiei si bulevardul Timisoara. Masinile vor fo ridicate la indicatiile politistilor locali si ale agentilor politiei rutiere.

Daca va veti gasi masina ridicata, trebuie sa stiti ca va va costa 200 de lei transportul, iar depozitarea masinii pentru o singura zi va costa 150 lei.

O alta problema raman masinile abandonate pe strazi si trotuare. In Pitesti, spre exemplu, soferii au fost somati sa isi mute autoturismele de pe spatiul public. Peste 380 de masini sunt abandonate pe strazile din Sibiu, iar amenzile pot ajunge si la 2000 de lei.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter