Imagini incredibile pe autostrada A1! O masina a pierdut un porc

Se intampla in Romania! Un porc, cazut dintr-o masina, si a fost pierdut pe autostrada.

Porc pe autostrada

Soferul unei autoutilitare a pierdut un porc in timp ce se deplasa pe autostrada A1 Orastie – Sibiu, in zona localitatii Medias.
Internautii au profitat rapid de momentul haios si au distribuit fotografia cu animalul pierdut pe retelele de socializare, in timp ce altii au semnalat incidentul la 112.

Pe unul dintre grupurile Info Trafic a aparut poza cu animalul pierdut pe autostrada si textul: „Atentie pe autostrada pe directia Nadlac inainte de iesirea de la Medias. Un porc viu care nu se poate misca”, a scris persoana care a facut poza.

Alti soferi s-au panicat si au sunat de urgenta la 112 pentru a evita o tragedie pe autostrada, in timp ce agentii aveau sa il identifice pe soferul care a pierdut animalul.

Din nefericire, fenomenul animalelor pe autostrazile din Romania a devenit extrem de periculos si tot mai multe exemplare ajung voi sau din greseala pe soselele de mare viteza. In ultimele luni mai multe carduri de oi au fost surprinse pe podul de la Cernavoda in incercarea de a traversa Dunarea.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter