Politisti prinsi in flagrant in Olt. Au facut mii de euro pacalindu-i pe soferi

Politisti prinsi in flagrant in Olt. Au facut mii de euro pacalindu-i pe soferi

Patru politisti rutieri din Olt au fost prinsi in flagrant primind mita de la un sofer, in cadrul unei actiuni organizata de Serviciul Judetean Anticoruptie.

Patru agenti de la Serviciul Rutier Olt au ajuns in arest, dupa ce au fost prinsi in flagrant de colegii lor de la DNA. Cei patru politisti acționau pe drumul european E 574 din judetul Olt, in zona Padurii Saru, in momentul cand au fost prinsi. Tocmai primisera 400 de lei de la un sofer pe care il prinsesera depasind viteza legala.

Modul in care operau cei patru politisti i-a lasat fara replica si pe colegii lor de la Anticoruptie. Acestia ii trageau pe dreapta pe soferi si le cereau intre 1000 si 5000 de lei pentru ca ar fi depasit limita de viteza sau pentru ca ar fi efectuat o depasire neregulamentara. Ceea ce soferii nu stiau ca politistii nu aveau insa aparatul radar in functiune si dovada incalcarii legii nu exista.

Cei patru agenti se aflau in atentia anchetatorilor inca de anul trecut, fiind suspectati de fapte de coruptie. O sesizare pe numele celor patru fusese inaintata inca din luna aprilie 2019 la Tribunalul Olt.

VIDEOCLIPUL ZILEI