Doi politistii, batuti in trafic si pusi sa stea in genunchi in fata agresorilor: 'Le-au pus pistoalele la tampla'

Doi politisti din Valcea au ajuns in stare grava la spital, dupa ce au fost batuti si lasati fara pistoale si munitie de rudele a doi suspecti de etnie roma pe care ii urmareau

Cei doi politisti se aflau in misiune, dupa ce au observat in trafic o masina in care se aflau doi barbati de etnie roma, cunoscuti in zona ca fiind persoane cu antecedente penale.

Agentii au incercat sa ii opreasca in trafic pe cei doi, insa acestia si-au continuat drumul.Conform unor surse, politistii au tras noua focuri de arma in tentativa de a-i opri pe cei doi suspecti.

Urmarirea a luat sfarsit in momentul in care cei doi suspecti au reusit sa ajunga la domiciliu, unde au cerut ajutorul rudelor.
In momentul in care politistii au ajuns in fata casei in care au intrat suspectii, ei au fost atacati de rudele celor doi.

Politisti au fost batuti cu salbaticie si au fost transportati de urgenta la spital, fiind diagnosticati cu traumatisme cranio-faciale, fractura de piramida nazala si de arcada.

"Cei doi politisti procedasera anterior la urmarirea in trafic, pe DN 64 Orlesti-Prundeni, a unei autoutilitare conduse de suspectul Bursa Marin, care nu oprise la semnalul regulamentar efectuat de lucratorii de politie, existand suspiciuni cu privire la transportul, cu aceasta autoutilitara, a unor bunuri interzise sau fara documente justificative. Urmarirea s-a oprit in fata locuintei suspectului Bursa Marin, cei doi agenti de politie fiind nevoiti ca pe parcursul urmaririi, sa faca uz de arma. Dupa ce suspectul Bursa Marin a oprit autoutilitara, atat acesta cat si suspectul Bursa Constantin au exercitat acte de violenta asupra celor doi agenti de politie, reusind deposedarea acestora de armamentul din dotare, lipsindu-i, totodata, de libertate, pana la interventia unui alt echipaj de politie, din cadrul Politiei municipiului Dragasani”, se arata intr-un comunicat de presa al Parchetului Valcea.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter