Politistul care i-a luat permisul unui consilier de la Camera Deputatilor este anchetat de sefi

Intr-o postare pe pagina personala de Facebook, Godina scrie ca a aflat ca in Politia Prahova este ”agitatie” si ca un ”ofiter mai zelos” de la Biroul Control Intern il ancheteaza pe politistul care a filmat un consilier parlamentar amenintand o patrula de la Rutiera.

politist anchetat sefi

"Agitatie pe la IPJ Prahova Biroul Control Intern face verificari pentru a afla cum a ajuns filmarea de ieri in spatiul online.

Un ofiter de acolo, probabil mai zelos el asa de fel, il audiaza pe colegul politistului care a filmat ieri si, vazandu-l agent cu o singura tresa, il ia tare si ii spune ca poate vrea sa fie audiat cu "intrebare si raspuns".

Domnule ofiter, nu stiu daca ati avut vreodata ocazia sa audiati un infractor. Dar daca ati avea, sunt sigur ca aluia nu ati avea curaj sa-i vorbiti pe asemenea ton. Probabil ca v-ar trimite sa-i aduceti apa si mancare.

Dar e mai usor sa audiati politisti, asa-i? Ei sunt cuminti si politicosi, iar daca mai sunt si la inceput de cariera, aveti si mai mult curaj. Tare as vrea sa ma audiati si pe mine, asa pe model "intrebare si raspuns". Sa vedeti ce raspunsuri incuietoare v-as da. Sunt tare curios cum v-ati permite sa-mi vorbiti.

Va intereseaza cum a ajuns filmarea aia in spatiul online? E simplu. Mi-a trimis-o colegul care a realizat-o cu un bodycam cumparat de el, pentru a se proteja de tot felul de situatii. Ieri se temea de influenta acelui om, de aceea a vrut ca filmarea sa fie mediatizata.

Eu am luat filmarea si am postat-o. Sa va explic si ce butoane am apasat, domnule "anchetator" si "investigator de cazuri complexe"? Vreti sa ma audiati si pe mine sa va explic mai frumos? O sa stau cu manutele la spate, o sa astept intrebarea si am sa va dau raspunsul. Dar sa nu ma luati tare, sa nu ma pierd.

Aaa...si sa nu uit. Am auzit ca atunci cand venea pe la inspectorat sa dea declaratii intr-un dosar, consilierului parlamentar i se adresau sefii de pe acolo cu "Lucica". Mai ca nu-mi vine sa cred asa ceva!! Oare d-aia isi permitea sa arunce cu legitimatia? 

O fi adevarat oare? Faceti niste verificari?" , a scris Marian Godina pe Facebook 

Politia Prahova reactioneaza la postarea publicata de Marian Godina pe pagina sa de Facebook, trimitand presei un comunicat confuz din care putem deduce ca se refera la situatia expusa mai sus. Redam mai jos, integral, comunicatul Biroului de Presa al Politiei Prahova: ”Referitor la afirmatiile aparute in spatiul public, facem precizarea ca IJP Prahova nu a verificat politistii care au intervenit pentru luarea masurilor legale fata de respectivul conducator auto, ci incidentul in ansamblul sau. In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca in situatia expusa, s-a actionat in conformitate cu cadrul legal in materie disciplinara”, se arata in comunicatul IJP Prahova.

 

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter