Politist, amenintat si injurat de un deputat care a incalcat legea: "Ajung eu la Bucuresti, am eu grija de tine"

Un deputat din Botosani, prins ca a parcat masina intr-o zona neregulamentara, l-a amenintat si injurat pe politistul care i-a cerut sa se legitimeze.

Politist, amenintat si injurat de un deputat care a incalcat legea

Deputatul si-a oprit masina in mod neregulamentar in parcarea Aeroportului „Stefan cel Mare” din judetul Suceava. Cand i s-a cerut sa se legtimeze si sa mute masina, deputatul a reactionat violet.

„- Va rog din suflet sa eliberati zona, fara scandal...Pe principiul "pe mine ma vezi, pe ala nu", conducatorul auto incepe cocalareala. Ce nu e prins in filmare e ca i se solicita documentele de identitate, la care, surpriza: - Nu iti dau niciun act, ba, sunt deputatul ROTARU RAZVAN-ILIE, si ii flutura politistului un carton cu poza stampilata. Draga domnule deputat ROTARU "gropitza in barbitza", ca sa fii un cocalar veritabil nu e suficient sa ai lant de aur la gat si sa te certi cu un politist ce isi face meseria. Iti mai trebuie pantofi albi, ghiul pe des't, sapca firmata si geaca de piele cu tinte. E drept, poate le aveai in portbagaj, nu cunosc...”, a scris Banica.

Mai mult, vazand ca nu scapa asa, deputatul l-a amenintat si injurat pe agentul de politie. Tot momentul a fost filmat si publicat apoi pe Facebook.

”La plecare, ce nu este prins pe filmare dar se probeaza cu martori, deputatul (...) mai si ameninta politistul: "ajung eu la Bucuresti si te dezbrac in curul gol, am eu grija de tine". Apoi il trimite in zona rusinoasa a maica-sii. Deputat da valoare, deh...”, a scris criminalistul.

Circul nu l-a ajutat insa. Soferul a primit o amenda de 2.240 de lei pentru oprire neregulamentara, nerespectarea indicatiilor politistului, neinmanarea documentelor pentru control si tulburarea ordinii si linistii publice, dar si plangere penala pentru amenintare, potrivit Adevarul.

”La mai mare, boss, felicitari pentru cum respecti legile tarii pe care si tu (paradoxal) le-ai votat. Daca nu erai deputat as fi zis ca esti un tupeist nemernic, un exemplu de frustrare si nesimtire ordinara. Dar din pacate esti deputat”, a mai scris Banica pe pagina de socializare.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter