Un politist a primit 40 de amenzi de la Politia Locala si Politia Rutiera. Ce a facut barbatul in ultimul an

Masina Parcata Neregulamentar

Se intampla in Romania! Un politist de la IPJ Maramures a fost amendat de 40 de ori in ultimul an, pentru ca a parcat pe trotuar, pe locuri pentru persoanele cu handicap sau in zonele unde era semnalizata parcarea interzisa.

Autoturismul, o Skoda Octavia inmatriculata in Cehia, apartine unei persoane are lucreaza la IPJ Maramures la Serviciul de Informatii Interne.

Mai mult decat atat, autoturismul figureaza in bazele de date ale Politiei Locale Baia Mare cu 40 de sanctiuni contraventionale. 38 au fost aplicate in 2018, iar 2 in acest an.

Iata comunicatul oficial de la IPJ si Politia Locala Baia Mare.

"Din verificarile efectuate pana in acest moment rezulta ca autoturismul, inmatriculat in Cehia, indeplineste conditiile legale pentru a circula pe drumurile publice, fiind asigurat pentru raspundere civila auto, asigurarea fiind valabila pe perioada 09.08.2018-08.07.2019.
Pentru nerespectarea regulilor privind oprirea voluntara a autovehiculului, in zona de actiune a indicatorului ,,Oprirea interzisa”, in baza prevederilor Art. 145, lit. a din Regulamentul de aplicare a O.U.G.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, conducatorului auto i-a fost aplicata o sancțiune contraventională." se precizeaza in comunicatul primit de la IPJ.
Poliția Locala Baia Mare a trimis și ea un comunicat, in care se spune ca soferul a primit 40 de amenzi în ultimul an: "In evidentele noastre autoturismul din fotografii figureaza in baza de date a Politiei Locale Baia Mare avand 40 de sanctiuni contraventionale. 38 dintre acestea au fost aplicate in cursul anului 2018 iar 2 in acest an. Sanctiunile au fost aplicate fie pentru parcare pe locuri pentru persoanele cu handicap, fie pe locuri special amenajate dar fara a avea tichet de parcare, fie ”parcare” direct pe trotuar."

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: vasiledale.ro

Newsletter