Politia Romana a descoperit: Ce varste au cei mai inconstienti soferi din Romania si cei mai atenti conducatori auto din tara!

Reprezentantii Politie Romane au intocmit un bilant al evenimentelor rutiere petrecute pe soselele din tara de la inceputul lui 2019 si pana acum, iar rezultatele ofera opiniei publice sansa de a vedea ce varste au cei mai multi soferi, care au produs accident grave si etatea celor care conduc cel mai atent.

Rezultatele nu sunt deloc surprinzatoare si confirma ceea ce se stia demult. Cu cat esti mai tanar, cu atat esti mai inconstient atunci cand te afli la volan. Bilantul politiei este graitor in acest sens: In prima jumatate a anului, politistii spun ca soferii sub 25 de ani au provocat cele mai grave accidente. 58 de oameni si-au pierdut viata.

Pe locul al doilea in acest clasament al ororilor petrecute pe drumurile din tara sunt soferii cu varste cuprinse intre 26 si 35 de ani, care au provocat numai putin de 37 de accidente mortale in urma carora 44 de persoane si-au pierdut viata. 

Aceleasi statistici ne indica faptul cele mai putin accident grave sunt produse de conducatorii auto cu varste intre 46 si 55 de ani, care de la inceputul anului au provocat 24 de accidente rutiere grave. La jumatate fata de cei pana in 25 de ani.

Principalele cauze generatoare ale accidentelor rutiere, produse de soferii cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani, au fost viteza, neacordarea de prioritate pietoni si neacordarea de prioritate vehicule..

Newsletter

Whatsapp