Poleiul negru, pericol urias pentru soferi. Capcana mortala de pe sosele

polei negru vreme soferi

Poleiul negru este capcana mortala a soferilor. Pericolul este mare, deoarece pelicula de gheata este aproape invizibila. Chiar si cei mai expiermentati soferi pot avea probleme si pot pierde controlul autovehiculului. 

Sorin Ene, polit, fost campion național, a vorbit pentru Digi24 despre starea vremii si despre ce se intampla pe șosele: „In momentul in care o masina este scapata de sub control, partea in care mi-a plecat spatele iar noi trebuie sa viram in aceeasi parte sa contrabracam sensul in care pleaca spatele pentru a repune masina. Manevrele trebuie facute cu o finete maxima, masina sa nu fie bruscata. „Tare în frână! Tare în frână! Ä‚la ești! Tare, cu toată forÅ£a. Aia e! Prefer să se oprească motorul. Asta este ideea să se oprească torpila! Să oprim mașina care la 100 la oră este torpilă. DistanÅ£a de frânare se mărește extraordinar de mult. Avem mai mult de 10 metri parcurși pe frână în condiÅ£iile în care pe astfalt uscat distanÅ£a necesară este de doi sau trei metri. Te duci sanie!”, a declarat acesta.

Poleiul negru adus de fenomenul ce nu s-a mai facut vazut ani buni, a devenit un dezastru pentru cei ce se deplaseaza cu masinile si nu numai. Teribile accidente s-au produs in toata tara din cauza ghetii!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Digi24

Newsletter