O platforma plina cu albanezi. Un sofer roman condamnat dupa ce politistii au descoperit ca avea oameni in portbagajele masinilor transportate

Platforma transport masini

Un sofer roman a fost condamnat in doar trei zile, in Franta, iar motivul sigur o sa va surprinda. Conform politistilor, soferul avea 5 albanezi in portbagajele masinilor pe care le transporta pe platforma. Acestia erau incuiati si urmau sa fie eliberati de acolo in Anglia.

Verificarile au avut loc joi, la ora 4 dimineata, la terminalul de feribot Loon-Plage. Marian Ionita, soferul roman, conducea o platforma pe care erau noua autoturisme. In cinci dintre ele, in portbagaj, se aflau cinci persoane de cetatenie albaneza. Automobilele erau de clasa mica, Citroen C1 si Peugeot 108.

Marian Ionita incuiase acele persoane in portbagaje si doar el avea cheile, tinute in cabina cabionului. Politistii au declarat ca albanezii au intrat in masini la Furnes, de unde romanul a preluat transportul.

Mai mult decat atat, politistii au gasit pe telefonul mobil al soferului roman mai multe conversatii cu un alt sofer care era deja cercetat in Franta pentru trafic de migranti. 14.000 de euro a platit fiecare albanez pentru a fi transportat in Marea Britanie.

Cu toate ca a negat toate faptele, Marian Ionita a fost judecat si condamnat pentru 8 luni. El are interdictia de a intra 3 ani pe teritoriul Frantei.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter