Planul rosu de interventii a fost activat dupa ce un autobuz plin cu muncitori a fost implicat intr-un grav accident. Video

Accident Buchin

Un nou accident mortal a avut loc luni dimineata pe DE70-DN6, in dreptul localitatii Buchin din judetul Caras-Severin, fiind implicate o masina si un autobuz plin cu muncitori.

Cele doua autovehicule au fost implicate intr-o coliziune la kilometrul 446, in dreptul localitaiti Buchin, vinovat fiind soferul autoturismului care nu a  adaptat viteza la conditiile de drum si a pierdut controlul asupra directei dupa care a intrat pe contrasens si a lovit in plin un autobuz in care se aflau mai multi muncitori.

Autoritatile au fost nevoite sa activeze planul rosu de interventii, deoarece un apel la numarul de urgenta anuntat un numar de 40-50 de persoane care au fost implicate si care au avut de suferit. Pentru a actionat mai rapid, au fost trimise de  urgenta patru echipaje ISU, o autospeciala SMURD, o autospeciala de transport victime si o masina de descarcerare si una de stingere, pe langa alte opt ambulante SAJ si mai multe echipaje din cadrul Politiei.

Bilantul in cazul accidentului de la Buchin cuprinde moartea soferului vinovat, precum si ranirea a trei muncitori din autobuz. In unui deces inregistra, bilantul este unul extreme de favorabil in conditiile in care au fost implicate peste 40 de persoane, iar lucrurile sa se complice foarte tare.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Mercedes-AMG E 63 S T-MODELL: RIVAL PENTRU AUDI RS6?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter