Permisul de conducere se obtine mai greu! Serviciul de Permise Auto a facut anuntul

Examenul auto este o piatra de incercare pentru multi tineri. Desi sursele de informare la care au acces sunt din ce in ce mai numeroase, gradul de promovare a ramas constant de-a lungul timpului.

Permisul de conducere se obtine mai greu!

Pentru multi tineri examenul pentru permis auto este o proba dificila. Desi au la dispozitie informatii si chestionare gratuite pe internet, candidatii abia reusesc sa treaca ambele probe, sustin reprezentantii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.

Examenul practic este cel care ii descurajeaza pe candidati si multi isi iau adio de la permis, dupa mai multe incercari esuate.

Spre exemplu, in Vrancea, peste 7.200 de candidati au fost examinati de la inceputul anului la proba teoretica pentru obtinerea permisului auto. Dintre acestia, putin peste 3.500 au fost admisi.

Dupa cum am spus, lucrurile se complica si mai mult la proba practica. Astfel, de la 1 ianuarie si pana in prezent au fost examinati 8.000 de candidati, din care doar 3.000 au fost admisi, potrivit adevarul.ro.

Politistii care ii examenieaza pe candidati sunt de parere ca motivul principal pentru promovabilitatea scazuta este pregatirea slaba din scolile de soferi.

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter