O pensionara de 66 de ani a fost oprita in trafic de politisti. Ce au descoperit acestia in urma unui control de rutina

O femeie de 66 ani a fost oprita in trafic pentru un control de rutina. S-a ales pe loc cu un dosar penal

O femeie, pensionara, in varsta de 66 de ani, a fost oprita de agentii de la rutiera in trafic. In urma unui simplu control politistii au constatat ca femeia nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Soferita de ocazie s-a ales cu dosar penal. 

Politstii din Cuza Voda, Calarasi, au oprit pentru control, pe strada Gradinei, o femeie, in varsta de 66 de ani, din aceeasi localitate. In urma verificarilor, acestia au stabilit ca aceasta nu poseda si nici nu a posedat vreodata permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. In cauza s-a deschis un dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere unui vehicul fara permis.

Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de catre o persoana care nu poseda permis de conducere se pedepseste cu inchisoarea de la unu la 5 ani.

Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al carei permis i-a fost retras sau anulat ori careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule in Romania se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda

Cu aceeasi pedeapsa se sanctioneaza si persoana care incredinteaza un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care stie ca se afla in una dintre situatiile prevazute in alin. (1) sau alin. (2) sau sub influenta alcoolului ori a unor substante psihoactive.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter