Patru copii au furat o masina de teren si au fugit de acasa. Politia a reusit sa ii prinda abia dupa 1000 de kilometri

Patru copii au furat o masina de teren si au fugit de acasa

Patru copii de 10, 13 si 14 ani au furat o masina de teren, au pus la punct un traseu si au fugit de acasa. Politia a reusit sa ii prinda abia dupa 1.000 de kilometri parcursi si minori.

Aveau la ei bani, undite, masina unuia dintre parintii celor fugiti si un plan bine pus la punct. Autoritatile australiene au reusit sa le dea de urma intr-un stat vecin celui din care au „evadat”.

Este un drum lung, de peste 1.000 de kilometri, cred ca au condus toti, inclusiv fetita de 10 ani, altfel nu imi explic cum de nu a obosit cel de la volan”, a declarat inspectorul Darren Williams pentru presa locala.

Varsta minima la care un cetatean din Qeensland, statul din care au plecat minorii, pentru solicitarea unui permis este de 17 ani, insa cei mici aveau toti sub 14 ani. Potrivit autoritatilor australiene, unul dintre copii lasase un bilet de ramas bun familiei, in care explica gestul lor.

Pe langa faptul ca au sustras masina parintilor, copiii au furat si carburant de la doua benzinarii in care au oprit sa alimenteze automobilul. Acesta a fost un indiciu important pentru politisti, pe parcursul urmaririi.

Autovehiculul in care se aflau a fost observat in Glen Innes, la 160 kilometri vest de Grafton, insa politia a fost nevoita sa suspende temporar urmarirea, „din cauza varstei soferului si a conditiilor de drum”, insa cei mici au fost localizati rapid, a adaugat Williams.

Politistii au fost nevoiti sa deschida portierele cu forta, deoarece copiii se blocasera in autovehicul si nu voiau sa deschida, a mentionat Williams, care a mai precizat ca nimeni nu a fost ranit. Este posibil ca in acest caz sa fie formulate acuzatii, insa politia nu putut efectua deocamdata interogatorii, acest lucru nefiind permis in absenta parintilor copiilor.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter