Parcare ilegala in mijlocul Padurii Baneasa! Cat platesc soferii

Zeci de soferi sunt obligati sa parcheze in Padurea Baneasa la finalul saptamanii cand numarul de vizitatori creste la Gradina Zoologica.

Parcare in padurea Baneasa

Oficialitatile nu au amenajat o parcare, iar soferii au transformat o alee din padure in parcare. Interesant este ca un om primeste si bani pentru acest lucru. Un parcagiu incaseaza cel putin 5 lei pentru o parcare printre copaci si nimeni nu se sesizeaza, desi Politia Locala a asistat la intreaga scena.

Jurnalistii de la Digi24 au facut o vizita in padurea Baneasca si au fost intampinati rapid de parcangiul care i-a dirijat si le-a oferit un loc de parcare langa un copac.

Parcagiul nu a stat mult pe ganduri cand a fost luat la intrebari de jurnalisti si s-a facut nevazut, in timp ce politistii locali au recomandat contactarea purtatorului de cuvant pentru mai multe informatii.

Soferii care au venit la Zoo Baneasa au recunoscut ca nu au unde sa lase masinile si prefera sa le parcheze in zona de padure. La fiecare final de saptamana, zeci de bucuresteni si nu numai se relaxeaza la Gradina Zoologica din Baneasa.

Politistii Locali prezenti in Baneasa au reactionat doar dupa ce jurnalistii de la Digi 24 le-au atras atentia in legatura cu specula creata in parcarea improvizata.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: digi24.ro

Newsletter