Panica pe strazile din Petrosani. Un politist a fost tarat pe asfalt de un minor care a furat o masina

polisti ranit de un minor in pietrosani

Scene tulburatoare pe o strada din Petrosani. Un minor, in varsta de 16 ani, a fost urmarit de Politie pe strazile orasului. Acesta a lovit 2 masini, in fuga lui de politisti si s-a oprit intr-un gard.  Acesta a fost oprit in cele din urme de un agent, iar cand a vrut să il legitimeze si a încercat sa deschida portiera autoturismului, politistul a fost tarat cativa metri.

Furtul masinii a fost reclamat in data de 27 ianuarie, de catre un barbat din municipiul Hunedoara. Acesta le-a spus politistilor ca i-a fost sustras autoturismul, pe care l-a lasat cu cheile in contact, in parcarea blocului. Politistii au deschis o ancheta pentru a prinde autorul furtului.

„In cursul zilei de azi, in jurul orei 12.20, un agent al Biroului Rutier Petrosani, aflat in timpul liber, a observat masina furata (foto jos), parcata pe strada Carpati, din Petrosani. Agentul a solicitat sprijinul colegilor din cadrul Biroului Rutier si al Biroului Investigatii Criminale Petrosani, care au mers sa prinda autorul. In momentul in care politistii s-au apropiat de masina, cel aflat la volan a demarat, iar in incercarea de a fugi de oamenii legii a avariat doua masini aflate in zona. De asemenea, l-a ranit pe unul dintre politisti, un ofiter din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, dupa care s-a oprit cu masina intr-un gard. Cel aflat la volan l-a tarat cativa metri pe politistul care s-a prins de portiera, in incercarea de a opri masina. Politistul are fractura la un deget. Dupa ce a abandonat masina, suspectul a incercat sa fuga, insa a fost prins si imobilizat de colegii politistului ranit. Ofiterul de politie a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, timp ce minorul de 16 ani, din Hunedoara, a fost condus la sediul Politiei, pentru audieri. El va fi cercetat pentru furt calificat, conducere fara permis, distrugere si ulltraj”, a transmis comisarul Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter