Panica in statia de tramvai. O soferita a apasat acceleratia in loc de frana si ce a urmat a fost incredibil!

Panica in statia de tramvai. O soferita a apasat acceleratia in loc de frana si ce a urmat a fost incredibil!

O soferita din Bucuresti a produs panica, joi diminrata, intr-o statie de tramvai de pe linia 41.

Zeci de calatori care asteptau tramvaiul 41, joi dimineata, au avut parte de sperietura vietii, cand o soferita panicata a intrat cu masina Dacia Duster pe sine. Accidentul a avut loc in zona Tricodava, in apropierea Parcului Drumului Taberei, la ora de varf a traficului bucurestean.

Modul in care s-a produs accidentul a fost de-a dreptul incredibil. Martorii au povestit ca femeie a incercat sa isi parcheze masina in zona, insa a uitat sa traga frana de mana. Autoturismul Dacia Duster a inceput sa mearga cu spatele, moment in care femeia a revenit la masina. Era insa foarte panicata si, in loc sa apese pe frana, a apasat pedala de accelesaratie. SUV-ul a trecut peste bordura din spatele sau, a lovit un copac, a trecut peste trotuarul din spatele sau, a atins si chioscul STB, a traversat peste cele trei benzi de circulatie, peste bordura refugiului de tramvai si, cu anvelopele rotilor din spate sparte, a ramas blocata pe sinele de tramvai.

Ca prin minune, nimeni nu a fost ranit.

Circulatia tramvaiului 41, care face legatura intre Ghencea si Piata Presei Libere, a fost oprita zeci de minute, pana cand echipele de interventie au reusit sa ridice Duster-ul de pe sine.

VIDEOCLIPUL ZILEI