OFICIAL Dacia Spring, prima electrica din portofoliul de la Mioveni. Cand va fi lansata si ce autonomie are

Asteptarea a luat sfarsit. Dacia a prezentat primele imagini cu noul model electric pe care il va scoate pe piata.

Dacia va lansa in a doua jumatate a anului 2021 prima masina 100% electrica romaneasca. Proiectul va purta numele Spring si nu ofera foarte mari surprize din punct de vedere vizual. Asta pentru ca randările aparute in online par sa fi fost corecte. Seamănă foarte mult cu Renault K-ZE, model electric pe care producatorul francez l-a lansat anul trecut pentru piata chineza. Ca si in cazul fratelui sau din China, noul Spring va avea o autonomie de peste 200 de kilometri.

Faptul că Dacia Spring nu se bucură de un design 100% original se datorează și grabei cu care constructorul de la Mioveni a trebuit sa iasa pe piata. Noul regulament europeana o obliga sa se mentina sub un anumit prag mediu al emisiilor la nivelul întregii flote. Asta înseamnă că trebuie să introducă rapid în ofertă modele prietenoase cu mediul.

Intr-un comunicat de presa din urma cu cateva saptamani, cei de la Dacia descriau Spring ca o „citadina electrica 100%, care se concentreaza pe esential, combinand simplitatea, eficienta si accesibilitatea”.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter