O taximetrista s-a ales cu dosar penal, pentru ca le-a promis curse gratuite votantilor

Dosar penal pentru o taximetrista din Pitesti

O taximetrista din Pitesti, judetul Arges, a fost audiata de politisti, duminica, dupa ce a postat pe retelele de socializare un anunt conform caruia oferea curse gratuite celor care vin cu stampila aplicata pe buletin.

Anuntul femeii a fost postat, sambata, cu o zi inaintea alegerilor, pe un grup al soferilor din Pitesti si se adresa celor ce merg sa voteze: „Hei, pitestene... Maine (duminica n.r.) mergem la vot! Fara pretexte si fara exceptii! Votezi cu cine vrei... si pentru ce vrei! Iar daca ai buletinul la tine (dovada ca ai votat) si nimeresti la mine in masina... primesti cursa gratis! Eu ies o zi pe strada pentru tine! Tu iesi 10 minute din casa pentru viitorul tau?”.

La scurt timp dupa postare, femeia a avut surpriza sa fie reclamanta de un cetatean, insa evenimentul neplacut nu a descurajat-o pe pitesteanca. Soferita a revenit asupra postarii si a anuntat ca propunerea ramane valabila in ciuda plangerii penale.

Drag concetatean care dispui de prea mult timp liber... te anunt fara niciun pic de respect ca ma doare fix la basca de plangerea penala pe care mi-ai formulat-o! Esti ignorant si nu esti la curent cu legile acestei tari! Propunerea mea ramane valabila!”, a adaugat taximetrista la postarea initiala.

In urma sesizarii primite la politie, soferita de taxi a fost audiata de politisti si pe numele ei a fost deschis un dosar penal in rem pentru fapte de corupere a alegatorilor, femeia avand calitatea de suspect.

Newsletter

Whatsapp