O tanara s-a ascuns in portbagajul unei masini, in incercarea de a ajunge la mama ei, in Franta

O tanara s-a ascuns in portbagajul unei masini, in incercarea de a ajunge la mama ei, in Franta

Politistii de la Vama Bors au avut parte de o surpriza la un control de rutina.

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Bors, judetul Bihor, au depistat o tanara in varsta de 18 ani, ascunsa dupa bancheta din spate a unui autoturism. Aceasta nu poseda documente de calatorie si dorea sa ajunga la familie, in Franta.

„S-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, pe sensul de iesire din tara, un barbat care conducea un autoturism marca Ford, inmatriculat in Romania. In urma analizei de risc specifice, politistii de frontiera au procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport, in urma caruia a fost descoperita ascunsa, dupa bancheta din spate a autoturismului, o persoana de sex feminin care era acoperita cu bagaje si o patura. In urma verificarilor s-a stabilit ca tanara este cetatean roman, in varsta de 18 de ani si este sora soferului”, precizeaza Politia de Frontiera.

La cercetari, tanara a declarat ca a recurs la aceasta metoda pentru ca si-a pierdut cartea de identitate si intentiona sa ajunga la familie in Franta.

„Politistii de frontiera au luat masura intreruperii calatoriei tinerei, iar in cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat, urmand ca, la finalizarea cercetarilor, sa fie dispuse masurile legale care se impun”, mentioneaza Politia de Frontiera.

VIDEOCLIPUL ZILEI