O tanara de 21 de ani a murit si o alta, de 19 ani, a fost grav ranita, dupa ce soferul unei betoniere a intrat pe contrasens

O fata de doar 21 de ani a murit nevinovata, dupa ce soferul unei betoniere a intrat pe contrasens si le-a izbit frontal

O tanara de 21 de ani a murit si o alta, de 19 ani, a fost grav ranita, dupa ce soferul unei betoniere a intrat pe contrasens

Vineri dimineata, la ora 07:02, Politia Falticeni a fost sesizat prin 112, despre faptul ca pe D.J 208, pe raza localitatii Preutesti, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Echipa operativa din cadrul Compartimentului Rutier s-a deplasat la fata locului, ocazie cu care s-a stabilit ca accidentul de circulatie s-a produs in urmatoarele imprejurari:

Roxana a murit pe loc 

La data de 29.09.2020, ora 07:00, conducatorul auto M. Petru de 30 ani din Falticeni, in timp ce conducea autoutilitara marca Iveco pe D.J 208, pe raza localitatii Basarabi, jud. Suceava, din directia Falticeni catre Dolhasca, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu autoturismul marca Renault, condus de numita Tipau Roxana de 21 ani din Dolhesti, care circula din sens opus.

Citeste si: Care este, de fapt, amenda pentru pasagerii din spate, daca nu folosesc centura de siguranta

Din primele verificari, vinovat de producerea accidentului se face conducatorul auto M. Petru, care a patruns pe constrasens.

In urma producerii accidentului a rezultat decesul conducatorului auto Tipau Roxana si vatamarea corporala a numitei F. Gabriela de 20 de ani din Dolhesti, pasagera in autoturismul Renault. F. Gabriela a fost transportata cu o ambulanta la Spitalul jud. Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul ”politraumatism prin accident rutier”.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter