O soferita a intrat cu masina intr-un microbuz plin cu pasageri, pe DN1. Zece persoane au fost ranite

Un accident deosebit de grav a avut loc pe DN1, intre Ploiesti si Brasov.

Cinci persoane au fost transportate la spital, vineri seara, in urma unui accident care a avut loc in zona localitatii Floresti si in care au fost implicate un microbuz si un autoturism. Bilantul victimelor putea fi chiar mai mare, tinand cont ca in microbuz erau in acel moment 20 de persoane, iar in masina erau alti patru oameni.

Potrivit salvatorilor, intre victime s-au numarat o femeie de 51 de ani cu traumatism la coloana, o alta de 45 de ani cu traumatism la torace, o femeie de 53 si una de 55 de ani cu traumatisme cranio-cerebrale, dar si un barbat de 50 de ani, soferul microbuzului, cu traumatism cranio-facial. Toti au fost transportati la spital.

A mai existat o a sasea victima, un barbat in varsta de 42 de ani, pasager in microbuz, care a suferit un traumatism de coloana toracala si un traumatism toracic, insa nu a vrut sa fie dus la spital. Alti patru pasageri din microbuz au acuzat dureri, insa fara a avea leziuni traumatice vizibile. Acestia au fost evaluaTi medical la faTa locului Si au refuzat transportul la spital.

Celelalte 14 persoane care se aflau in microbuzul implicat in accident au refuzat examinarea si au parssit locul accidentului.

Potrivit politistilor prahoveni, accidentul s-a produs din cauza soferitei care se afla la volanul masinii. Aceasta a incercat sa intre pe DN1, venind de pe un drum secundar, insa nu s-a asigurat si a intrat in plin in microbuz.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter