O romanca a ramas fara BMW in Italia. Carabinierii i-au confiscat-o!

Carbinieri

O romanca care detinea un BMW a fost deposedata de autovehiculul ei, deoarece masina de lux era inmatriculata in Romania.  Conationala noastra este prima femeie din Perugia care a ramas fara masina dupa noul decret Italian al sigurantei.

Femeia in varsta de 34 de ani a fost oprita de politisti miercuri, la Perugia, iar dupa vizita carabinierilor a ramas fara masina, deoarce incalca noul decret de siguranta.  Romanca s-a ales si cu o amenda de 500 de euro,  deoarece a circulat cu un autoturism inmatriculat in strainatate.

Femeia este rezidenta in Italia de mai multi ani si are permis de conducere Italian de mai bine de cinci ani de zine, insa noile modificari o obliga ca in maxim trei luni de la momentul in care este adusa masina din alta tara sa fie inmatriculata in Italia.

Conform informatiilor aparute in presa din Italia, conational noastra a incercat sa scape de sechestru afirmand ca masina este a unui prieten din Romania care se afla in vizita la ea, insa acest lucru nu i-a facut pe carabinieri sa cedeze si masina se afla in acest moment in custodia politiei italiene.

Noul cod rutier Italian a intrat in vigoare pe data de 4 decembrie, iar romanii, dar si alti cetateni straini nu mai au voie sa conduca masini inmatriculate in alte tari, daca respectivii au o rezidenta mai mare de 60 de zile.

Newsletter

Whatsapp