O macara s-a prabusit peste masinile aflate in trafic! Patru persoane au murit!

Macara prabusita in trafic

Neglijenta a dus la producerea unui tragic accident in urma caruia patru persoane si-au pierdut viata, printre acestia numarand-se o tanara studenta si un marinar, care au avut ghinionul sa se afle in locul nepotrivit la locul nepotrivit. 

Intregul eveniment a fost filmat cu ajutorul unei camere de luat vederi amplasata la bordul unei masini, care se afla in trafic, chiar pe bulevardul in care a avut loc teribilul incident. 

Episodul dramatic s-a consumat sambata trecuta, pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din celebrul oras american Seattle, din statul Washington, iar macaraua, care a facut prapad era amplasata in acea zona pentru a servi la ridicarea unui sediu al celor de Google. Potrivit martorilor, macaraua s-a desfacut in bucati, iar unele parti au ajuns in strada acolo, unde aflau mai multe masini, artera fiind una dintre cele mai circulate.

Potrivit informatiilor furnizate de presa de peste Ocean, macaraua respectiva se afla in proces de dezmembrare, insa un moment de neatentie a dus la rpoducerea unui carnagiu, imaginile ajunse deja in mediul online fiind graitoare si dure in acelasi timp. Imediat dupa producerea incidentului, la fata locului au sosit mai multe echipaje de salvare, care au constatat decesul a patru persoane, doua dintre acestea cu varste foarte fragede.

In perioada urmatoare, autoritatile nord americane vor efectua o investigatie completa pentru a se stabili detaliile si motivele, care au dus la producerea nefericitului eveniment petrecut in weekendul trecut. Cel mai probabil, firma care se ocupa de constructie si care a montat macaraua va fi obligata sa plateasca daune importante familiilor indoliate, dar si celor care au inregistrat pagube materiale. 

Newsletter

Whatsapp