O grupare de hoti care furau din masini de lux, destructurata in Alba. Ce tehnica foloseau!

O grupare de hoti care furau din masini de lux, destructurata in Alba. Ce tehnica foloseau!

Politistii din Alba au reusit sa destructureze o grupare de hoti care obisnuiau sa fure din masini de lux.

Patru persoane banuite de furturi din autovehicule de lux au fost arestate, joi, in judetul Alba. Cei patru sunt acuzati ca foloseau dispozitive pentru bruiajul sistemelor de inchidere centralizata, asteptau ca proprietarul sa se indeparteze de masina, apoi furau tot ce le pica in mana.

Ultima victima a fost cea care a alertat politia, dupa ce a descoperit ca ii fusesera furati din masina 30.000 de euro si 30.000 de lei. Barbatul isi lasase masina in parcarea unui service din Alba Iulia, iar in cele cateva minute cat a stat inauntru, hotii au actionat. Dupa ce au urmarit camerele de supraveghere din mai multe puncte cheie din oras, politistii au reusit sa identifice doi suspecti, unul in varsta de 45 de ani, din municipiul Arad si unul in varsta de 35 de ani, din Bucuresti, care ar fi sustras suma de bani pregatita de proprietar pentru plata unei tranzactii imobiliare.

Dupa mai multe cercetari, politistii din Alba-Iulia au descoperit ca acestia se faceau vinovati si de alte furturi similare savarsite in Bucuresti, Bacau, Oradea si Targoviste, prejudiciul total fiind de peste 60.000 de euro.

Alaturi de cei doi hoti au mai fost arestate doua femei, o tanara de 20 de ani, fiinca unuia dintre hoti, si o alta de 31 de ani, despre care politistii spun ca era folosite pentru a ascunde banii furati.

VIDEOCLIPUL ZILEI