O femeie omorata si alte 5 persoane ranite dupa ce au fost spulberate de un minor aflat la volanul unui automobil!

Accident grav produs de un minor la Medgidia

Un baiat de 16 ani a facut prapad in Medgidia dupa ce a scapat de sub control masina pe care o conducea abuziv si a intrat intr-un grup de oameni aflati pe marginea drumului. 

Echipajele de ambulanta au fost chemate de urgenta la fata locului, iar cand au ajuns, angajatii spitalului din localitate au gasit doua femei in stare de inconstienta, iar alte patru persoane ranite grav, dar care erau constiente. Printre cei afectati de inconstienta adolescenteilor se aflau si doi copii de 3 si respectiv 5 ani.

Toti au fost transportati de urgenta la spitalul Medgidia, insa pe drum una dintre femei si-a pierdut viata, in ciuda eforturilor sustinute ale medicilor de pe ambulanta. 

La locul accidentului, politistii au inceput investigatiile, insa autorul teribilului accident fugise de la locul faptei. Tineretea si inconstienta acestuia le-au usurat misiunea agentilor, care au reusit sa-l repereze si sa-l captureze pe faptas. 

„In urma accidentului de la Medgidia au rezultat sase victime, dintre care una a fost transportata la Spitalul Judetean Constanta cu elicopterul, doua sunt in coma la Spitalul Medgidia si alte trei victime au fost accidentate usor”, au transmis reprezentantii IPJ Constanta.

Politistii continua cercetarile pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs accidentul.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter