O cunscuta cantareata de muzica populara, rugata sa coboare din masina de politisti pentru a fi testata cu ochelarii care simuleaza consumul de alcool

Cantareata testata cu ochelarii care simuleaza consumul de alcool

Surpriza in trafic, dupa ce agentii Politiei Rutiere Olt a oprit in trafic o cunoscuta cantareata de muzica populara, pe care au rugat-o sa coboare din autoturism pentru a testa ochelarii de ultima generatie, care simuleaza starea unui conducator auto aflat in stare ebrietate. 

Marcela Fota, artistă originară din judetul Gorj a acceptat invitatia politistilor si la cateva secunde dupa ce si-a pus ochelarii, a fost obligata sa-i inlature pentru ca senzatia era una foarte urata. Potrivit marturisirilor femeii, aceasta s-a aimtit foarte rau. Practic, a ametit pe loc! Marcela Fota nu a fost singura persoana rugata sa testeze ochelarii, insa asemenea artistei, toti cei care au dat curs invitatiei politistilor s-au simtit foarte rau.

“In aceasta dimineata, politistii Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii impreuna cu cei din cadrul Serviciului Rutier Olt au desfasurat in trafic o actiune preventiva cu scopul de a constientiza conducatorii auto cu privire la efectele consumului de alcool, folosind o pereche speciala de ochelari, care simuleaza starea indusa de alcool.

Conducatorii auto au fost opriti in trafic, iar doritorii au testat ochelarii respectivi. Printre starile resimtite de acestia au fost diminuarea acuitatii vizuale, a capacitatii de apreciere a distantei si vitezei reale, precum si aparitia unei stari de confuzie si dezechilibru.

Conducerea sub influenta bauturilor alcoolice reprezinta una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere in judetul Olt si prin aceasta actiune se doreste constientizarea conducatorilor auto asupra pericolelor la care se expun participand la traficul rutier dupa ce au consumat alcool”, au declarat reprezentantii IPJ Olt.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter