O companie de asigurari a clasificat o masina dauna totala pentru o tamponare clasica

Tesla Model 3 Accident Dauna Totala

Un accident rutier banal pe care il putem vedea zilnic pe strazi a fost clasificat de o companie drept dauna totala pentru una dintre masini, iar acest lucru i-ar putea intriga pe multi.

Conducatorii auto se deplasau pe o sosea intens circulate in Statele Unite ale Americii si s-au ciocnit din frontal in urma unui semafor care a indicat culoarea verde. Ciocnirea dintre cei doi a fost una usoara, insa lucrurile au luat o turnura incredibila din cauza faptului ca una dintre masini a fost o Tesla Model 3 de ultima generatie care nu a respectat limita de viteza pe sectorul respective de drum. A doua masina implicata in incident este un Mercedes-Benz Clasa S mai vechi care a efectuat o manevra la stanga vara sa se asigure.

Tamponarea s-a incheiat, din fericire, fara victime, iar cele doua masini nu au suferit daune majore. Unul dintre soferi a avut insa marea surpriza sa descopere ca asiguratorul i-a declarat masina “dauna totala” in urma impactului.

Tesla Model 3 este clar masina mai noua dintre cele doua si a picat rapid testul asiguratorilor si nimeni nu a oferit motive pentru care masina a fost scoasa complet de pe strazi, insa acest lucru ar putea avea legatura cu pretul mare de reparare al masinii.

Tesla Model 3 este realizat in mare parte din aluminiu, iar modul in care a fost create aceasta masina necesita numeroase ore de lucru si costuri extreme de ridicate pentru compania de asigurari.

De altfel, o masina este declarata “dauna totala” in momentul in care costurile de reparatie depasesc 75% si practic nu mai merit sa fie reparata in conditiile in care se poate achizitiona un nou model contra unei sume mai mici fata de de precedenta.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CELE MAI SCUMPE 7 MASINI DIN ISTORIE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter