O bucata de friptura prajita in masina din cauza caldurii. Unde se intampla asta

Australia friptura prajita masina

Romania a fost lovita in ultima perioada de mai multe valuri de frig si adevarate furtuni de zapada, in timp ce in Australia temperaturile au trecut de 40 de grade Celsius. Un Australian a vrut sa testeze singur vremea de afara si a decis sa lase o bucata de carne cruda in masina, iar dupa cateva ore a avut surpriza de a fi “gatita”.

Cel care a facut acest exeperiment este un angajat al unei cafenele din Victoria si a incercat acest experimenta pentru a incerca sa creasca gradul de constientizare cu privire la pericolele care pot aparea in momentul supraincalzirii autoturismelor.

Pagina de Facebook a cafenelei a postat trei imagini, una cu friptura preparata intr-o tava metalica lasata in masina si inca doua cu rezultatul final. Conform descrierei care a insotit mesajul, bucata de carne a fost lasata in masina de la ora 11:00 pana la ora 16:00, intr-o zi in care temperatura su a ajuns si pana la 46 de grade Celsius.

Cei care au facut experimentul au transmis pe Facebook ca le recomanda tuturor parintilor sa nu isi lase singuri copii, la fel si in cazul batranilor sau a animalelor care sunt lasati uneori in masini. De-asemenea, autorii experimentului recomanda verificarea vecinilor in varsta precum si a animalelor care s-ar putea afla in pericol, dar si un scurt mesaj prin care indeamna oamenii sa viziteze cafeneau ajunsa celebra in toata lumea.

Postarea a primit mai multe mesaje pozitive din partea urmatorilor, dar si cateva comentarii acide care au numit idea una de prost gust, deoarece nu este posibil asa ceva.

Mildura Dockside Café a răspuns la acest comentariu cu: "De asemenea, nu eram sigur ce se va întâmpla atunci când am pus-o acolo, fie că eram la fel de șocat de rezultat, ca mulți alții."

Temperaturile din sudul si centrul Australiei sunt asteptate sa depaseasca 48 de grade, ceea ce ar putea insemna un val de caldura record. Tara de la Antipozi este una dintre cele mai afectate de temperaturile extrem de ridicate in fiecare vara si nu este de mirare faptul ca aproape in fiecare an se produc incendii de padure devastatoare care afecteaza animalele salbatice, dar si oamenii.

Australia gazduieste in aceasta perioada si celebrul turneu de tenis Australian Open, acolo unde s-au inregistrat mai multe abandonuri din cauza temperaturilor ridicate din ultima saptamana.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CELE MAI SCUMPE 7 MASINI DIN ISTORIE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: MilduraDocksideCafe

Newsletter