Prea sexy pentru a lucra intr-o reprezentanta auto? S-a dus asa imbracata si a fost concediata imediat

Nu te-ai gandi ca o tinuta iti poate aduce concedierea, nu-i asa? Ei bine, exact asta s-a intamplat la o reprezentanta auto din Canada, unde o angajata a aparut imbracata provocator, in opinia angajatorului.

Cum s-a putut imbraca o angajata la reprezentanta auto

Multe reprezentante auto impun un anumit dress-code angajatilor, in timp ce altele ii lasa sa se imbrace asa cum isi doresc, dar sa respecte totusi regulile bunului simt, iar tinutele sa nu fie indecente. 

Caitlin, o tanara angajata la o reprezentanta auto din Canada, a dat firma in judecata pentru incalcarea drepturilor omului, dupa ce a fost concediata din cauza tinutei sale, pe care colegii au considerat-o nepotrivita pentru locul de munca.

Cum a aparut imbracata angajata la reprezentanta auto

Femeia a publicat cateva fotografii pe internet cu "tinuta indecenta". In imagini se vede ca aceasta poarta o pereche de pantaloni inchisi la culoare si o bluza alba, usor translucida. 

“Mi s-a parut lipsit de logica sa mi se spuna sa pun un pulover peste bluza mea cu maneca lunga din moment ce afara erau peste 20 de grade”, a dezvaluit Caitlin.

Colegele i-au atras atentia cu privire la bluza transparenta si i-au sugerat femeii sa plece acasa si sa se schimbe sau sa poarte ceva deasupra. Caitlin a precizat ca nu i se pare nimic in neregula cu tinuta. 

Departamentul de Resurse Umane a sfatuit-o sa aiba o intalnire cu managerul, insa umilita de cei din jur, femeia a plecat acasa. 

Citeste si: Nu doar samsarii dau tepe. Cum si-a inselat o reprezentanta auto clientii cu peste 300.000 de dolari

Concediata din cauza tinutei

La cateva ore dupa incident, aceasta a fost informata ca este concediata din cauza tinutei necorespunzatoare. 

"Am auzit ca ai fost imbracata nepotrivit la birou si ca nu ai respectat dress code-ul si nici instructiunile atunci cand ti s-a spus sa te schimbi. Asa ca esti concediata”, i-a transmis directorul general.

Contactați de CBS News, cei de la reprezentanta auto au explicat ca femeia nu este la prima abatere de acest gen, precizand ca toti angajatii sunt nevoiti sa respecte un anumit dress-code.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter