Noul Rezvani Tank X este un adevarat demon pe roti

Rezvani lanseaza modelul Tank X!

Renuntand la vechea structura a anterioarei generatii Jeep Wrangler JK, noul Rezvani Tank intra in 2020 cu un model care la baza noua arhitectura JL a foarte cunoscutului model off-road american. Daca un Wrangler clasic pleaca de la mai putin de 30.000 de dolari, pe noul Tank veti cheltui semnificativ mai mult, versiunea de baza plecand de la 155.000 de dolari.

Mai mult, daca va intereseaza varianta blindata Tank Military Edition, pretul urca pana la 295.000 de dolari, iar daca veti opta pentru Tank X, cunoscut si ca "super-masina off-road", pretul acesteia va reusi, pe multi dintre voi, sa va intimideze: 349.000 de dolari.

Aceasta versiune a bolidului este propulsata de acelasi V8 de 6,2 litri pe care il intalnim si pe Dodge Demon, dar modificat pentru a depasi 1.000 de cai putere si un cuplu-forta de 1.180 de Newtoni-metru. Datorita acestor cifre impresionante, Rezvani sustine ca noul Tank este, in acest moment, "cel mai puternic model SUV de serie din lume".

Printre optiunile acestui SUV extrem de scump se numara un sistem de vedere termala pe timp de noapte (doar 6.500 de dolari), pragurile laterale automate (2.500 de dolari) dar si un pachet de iluminare interior de 2.500 de dolari.

In plus, Rezvani va oferi, pentru doar 12.500 de dolari, si o noua suspensie imbunatatita off-road FOX, un interior complet din piele (5.500 de dolari), dar si alte cateva optiuni interesante, printre care scaunele incalzite sau ventilate.

Daca vreti, insa, sa va apropiati si mai mult de 400.000 de dolari, puteti comanda pentru masina un sistem de sunet Focal de 12.500 de dolari, oglinzi laterale imbunatatite de 850 de dolari, un pachet format din doua baterii (2.500 de dolari), un rezervor suplimentar (7.500 de dolari), dar si un plafon de genul celui intalnit doar pe modelele Rolls-Royce (6.250 de dolari).

Versiunea standard a noului Tank 2020 poate fi echipata cu un motor turbo in patru cilindri de 2,0 litri, care produce 285 de cai, dar Rezvani sustine ca aceasta optiune va fi valabila doar la export. Modelul poate fi echipat si cu un propulsor aspirat natural V6 de 3,6 litri si 285 de cai sau cu un V8 de 6,4 litri si 500 de cai, in timp ce optiunea V6 de 3,0 litri ajunge tot la 285 de cai.

Cat despre varianta Tank Military Edition, modelul poate fi echipat cu un V8 de 500 de cai, un diesel de 285 de cai sau cu propulsorul de pe Demon de 1.000 de cai putere, o optiune care adauga la pretul masinii nu mai putin de 149.000 de dolari.

Din punct de vedere stilistic, noul Rezvani Tank a trecut prin cateva modificari interesante, probabil cea mai usor de observat fiind schimbarea portierelor din spate, care beneficiaza de manare adevarate. In plus, noul SUV poate fi echipat, pentru doar 2.500 de dolari, si cu un dispozitiv de protectie impotriva pulsului electro-magnetic (EMP) asa ca, cel putin teoretic, masina poate face fata si unui razboi nuclear.

Rezvani Motors va incepe livrarile catre clientii care au comandat deja noua generatie a modelului Tank in saptamanile urmatoare. In plus, producatorul preia in continuare comenzi, chiar si pentru versiunile cu volanul pe partea dreapta.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter