Noi detalii in cazul accidentului provocat de un politist, in Buzau. Agentul avea o alcoolemie uriasa

Noi detalii in cazul accidentului provocat de un politist, in Buzau. Agentul avea o alcoolemie uriasa

Cazul accidentului provocat de un angajat al Serviciului Rutier al Politiei Buzau a luat o noua turnura.

Politistul care, duminica dimineata, a provocat un accident de circulatie soldat cu ranirea sa si a unei tinere de 20 de ani era baut. Cazul a fost preluat de procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Buzau. Totodata, conducerea Politiei Judetene Buzau va declansa o ancheta in acest caz.

Potrivit unor surse din Politia Judeteana Buzau, inspectorul principal Bogdan Soare de la Serviciul Rutier din IPJ Buzau era in stare de ebrietate cand a provocat accidentul soldat. Rezultatele probelor biologice au aratat ca acesta avea o alcoolemie de 1,50. Politistul este cercetat acum pentru conducere sub influenta alcoolului si pentru vatamare corporala din culpa.

Barbatul de 33 de ani este in continuare internat in Spitalul Judetean Buzau, in timp ce tanara de 20 de ani care il insotea duminica dimineata a fost transferata in stare foarte grava la un spital din Bucuresti.

Accidentul s-a produs duminica dimineata, cand politistul nu a acordat prioritate, intr-o intersectie, unei autoutilitare. Impactul a fost extrem de puternic, tanara din dreapta politistului, care nu purta centura de siguranta, fiind grav ranita la cap. De asemenea, politistul rutier a suferit numeroase traumatisme in urma impactului.

VIDEOCLIPUL ZILEI