Motociclist in stare grava la spital, din cauza unui sofer de TIR neatent

Motociclist in stare grava la spital, din cauza unui sofer de TIR neatent

Un tanar din Bucuresti se zbate intre viata si moarte, dupa ce a fost victima unui accident rutier.

Un tanar de 22 de ani din Capitala a fost victima unui teribil accident de circulatie, miercuri dimineata, pe Bulevardul Preciziei din Capitală. Tânărul se afla pe motocicleta în momentul în care a intrat în plin într-un tir.

Potrivit informatiilor oferite de politisti, soferul mastodontului nu s-a asigurat corespunzator in momentul in care a iesit din curtea unei societati comerciale. El a acoperit intreaga suprafata a soselei, iar tanarul motociclism nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul. Motocicleta s-a infipt in zona rotii dreapta fata, iar tanarul a fost pur si simplu proiectat in cabina de metal a TIR-ului, cu o viteza ametitoare.

Conducatorul camionului a fost testat de politisti pentru a se stabili daca el consumase bauturi alcoolice, iar rezultatul a fost negativ.

Tanarul rider a fost transportat in stare de urgenta la Spitalul Universitar din Bucuresti, iar medicii sunt ezitanti in ceea ce priveste sansele sale de supravietuire. De starea tanarului depinde si viitorul soferului de TIR, care risca sa fie acuzat de ucidere din culpa.

VIDEOCLIPUL ZILEI