Motociclist de 65 de ani implicat intr-un accident cu un autoturism pe DJ 691

Impact nimicitor intre o motocicleta si un autoturism condus regulamentar de un barbat de 38 de ani. Motociclistul a fost ranit destul de grav in urma coliziunii, iar in scurt timp a decedat..

Motociclist de 65 de ani implicat intr-un accident cu un autoturism pe DJ 691

Un impact s-a produs pe DJ 691 intre o motocicleta si un autoturism, care era condus regulamentar de un barbat de 38 de ani. Motociclistul nu a reusit sa scape cu viata, iar in urma impactului destul de grav, a decedat.

Accident pe DJ 591 intre un motociclist si un autoturism

Conform surselor, barbatul de 65 de ani care conducea motocicleta pe DJ 691 dinspre Timisoara spre Fibis, insa din cauza vitezei nu a mai reusit sa o controleze si a intrat in coliziune cu autoturismul.

In urma impactului, motociclistul a fost ranit grav si a decedat. In autoturism se mai aflau doua fetite de 5 si 7 ani, care au fost ranite in urma accidentului. Acestea au fost transportate la spital si se afla in afara oricarui pericol.

In ultimele zile neatentia a fost principalul motiv pentru producerea accidentelor. Ieri, un tanar de 22 de ani a pierdut controlul masinii la care se afla si a intrat pe contrasens. In urma impactului, femeia de 40 de ani a decedat!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter