Mireasa implicata intr-un accident, chiar in drum spre biserica

Ziua nuntii a fost cu ghinion pentru o mireasa din Bistrita-Nasaud, masina in care se afla aceasta a fost implicata intr-un accident.

Mireasa implicata in accident

O mireasa din Bistrita-Nasaut si-a inceput cu stangul ziua atunci cand masina in care se afla, si care o ducea la biserica, a fost implicata intr-un accident. Vestea buna este ca, in urma impactului, mireasa a ajuns totusi la ceremonia religioasa. Totusi, o femeie insarcinata care o insotea a avut nevoie de ingrijri medicale si a fost dusa la spital. 

Masina in care se afla mireasa, un Land Rover Discovery Sport, a izbit violent un autoturism de pe celalalt sens de mers. Soferul care circula regulamentar a fost si el dus la spital.

Intamplarea a avut loc la iesire din localitatea Sarata, intr-o curba periculoasa. Masina in care se afla mireasa a patruns pe contrasens si a izbit violent un alt autoturism, care circula regulamentar. In urma impactului, celalalt vehicul a fost proiectat pe camp.

Masina in care se afla mireasa era condusa de un tanar de 29 de ani, in care se afla si o femeie insarcinata. Aceasta din urma a avut nevoie de spitalizare, insa se pare ca starea ei este stabila.

Totusi, mireasa a scapat teafara si in scurt timp a ajuns la biserica, unde trebuia sa ia parte la ceremonia religioasa.

Soferul care circula regulamentar, in varsta de 64 de ani, a ramas incarcerat si a suferit o fractura la picior dar si un traumatism la cap. Acesta a fost dus la spital.

Conform politistilor, niciunul din cei doi sofer nu consumasera bauturi alcoolice.

Videoclipul zilei
CONDUS SPORTIV - DE CE NU ESTE BUN PENTRU MASINA TA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter