Ministrul Transporturilor a facut anuntul! Cand va fi gata Lotul 1 al autostrazii Sebes-Turda

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat ca lotul 1 al autostrazii Sebes-Turda va fi gata pana la sfarsitul acestui an.

Cand va fi gata Lotul 1 din autostrada Sebes-Turda

Razvan Cuc a declarat ca vrea ca lotul 1, situat intre Sebes si Sintimbru, sa fie dat in circulatie pana la finalul acestui an si ca isi doreste sa supravegheze lucrarile, de aceea ii va cere o solicitare in acest sens. 

Ministrul considera ca prezenta sa pe santier va "anima" lucrurile. 

"Lotul 1 se va da in curculatie", a anuntat ministrul Transporturilor.

Razvan Cuc a mai adaugat ca lotul 2 al autostrazii este "mult inapoiat", motiv pentru care nu poate fi facuta o estimare legata finalizarea acestuia.

"S-au avansat lucrarile, dar intr-un ritm destul de mic, din punctul meu de vedere, si, in acest sens, cred ca o sa am o discutie cu doamna prim-ministru si o sa-i solicit ca doua zile pe saptamana, daca imi da voie, sa stau pe aici, pe loturile astea, sa vad exact cum se avanseaza cu mine la fata locului, pentru ca vad ca, de fiecare data cand vin pe santier, parca se anima, se energizeaza santierul si atunci o sa fie o energie continua pe tot parcursul saptamanii. Si de-asta o sa vin doua zile pe saptamana, sa stau efectiv propriu-zis in santier si sa vad punctele unde se lucreaza si cum avanseaza fiecare constructor, cu atat mai mult cu cat vreau sa ma tin de promisiune, in sensul ca ce mi-a promis constructorul, ca la sfarsitul lunii decembrie, la sfarsitul anului, acest lot, lotul 1, va fi dat in circulatie", a spus Razvan Cuc, conform agerpres.ro.

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM ITI DAI SEAMA CA AI O CUTIE DE VITEZE DEFECTA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter