Mesajul ministrului de Interne pentru Politia Rutiera: "Sa nu se mai ascunda pentru a prinde soferi"

Noul ministru de Interne Marcel Vela i-a rugat pe agentii de la Rutiera sa nu ii mai "pandeasca" pe soferi, ci sa vina in sprijinul lor.

Mesajul ministrului de Interne pentru Politia Rutiera

Acesta a precizat ca isi doreste o reimprospatare a institutiilor statului, care sa vina in sprijinul cetatenilor, prin masuri de preventie.

„Rog Politia Rutiera sa nu se mai ascunda pentru a prinde soferi, pietoni, sa fie la vedere, oamenii sa ne vada in teren prezenti, sa prevenim contraventiile, nu sa actionam dupa ce ele au avut loc si, cel mai grav, daca au avut loc, au avut si consecinte dramatice. Trebuie sa rebranduim Politia, Jandarmeria, MAI, pentru ca asa cum am spus, imi doresc din tot sufletul, in acest mandat, intr-un guvern de tranzitie, ca sa punem pe roate o noua abordare, astfel incat romanii sa aprecieze o structura de elita, veche”, a mai spus Marcel Vela, potrivit de Mediafax.

Acesta a subliniat cat este de important ca cetatenii sa stie ca politistii sunt in slujba lor si sa apeleze la ei cu incredere.

„Rog structurile de politie care au relatii directe cu cetatenii, de azi sa ii trateze cu respect atunci cand intra in contact cu ei, sa fie civilizati, sa le zambeasca si sa le spuna oamenilor ca suntem in slujba lor. Sa nu ii trateze cu aroganta si superioritate”, a spus Vela.

Un astfel de moment a avut loc la Piatra Neamt, atunci cand doi politisti au fost filmati ajutand un batran sa schimbe o roata. Vezi AICI inregistrarea devenita virala.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter