'Am fost, boss...dacă mai fac școala de 5 ori, tot nu ma invata sa parchez cu fata pe bordura'. Mesajul unei soferite a devenit viral pe Facebook

Soferita incepatoare

Dupa cum bine stim, sunt foarte multe scoli de soferi in Romania si incepatorii ies pe banda rulanta. De multe ori, soferii incepatori nu sunt prea bine pregatiti si mesajul unei soferite incepatoare, din Cluj, ne-a facut sa ii acordam atentie.

Aceasta spune ca este imposibil sa inveti sa sofezi atunci cand mergi doar pe 3-4 trasee din oras si intructorul vorbeste de multe ori la telefon in loc sa fie atent la manevrele ei. Soferita a decis sa scrie mesajul pe retelele de socializare deoarece a fost claxonata pentru ca a reusit sa parcheze pe bordura. Iata ce a avut sa spuna soferita noastra.

"Dragi soferi avansati, putina rabdare, va rugam! Circulam oricum cu coada intre picioare, vai steaua noastra! Daca gresim, nu e cu vointa, de smecheri ce suntem! Daca s-ar putea, ne-am dori sa fim "invizibili" in trafic. Nu e usor deloc sa iti iei examenul (greu si asta) pe unul dintre cele 3-4 "trasee de examen" invatate pe de rost in timpul scolii de soferi cu un instructor care vorbeste la telefon 40% din sedinta si apoi sa te trezești prin centru si alte cartiere precum boul la poarta noua. INVATAM, avem nevoie de experienta si noi. Astazi m-a indrumat cineva sa merg iar la scoala: "Maa, daca nu stii conduce, meri la școala!". Am fost, boss...plus multe ore suplimentare pentru ca mi-am dorit sa conduc in siguranta, dar daca mai fac scoala de 5 ori, tot nu ma invata sa parchez cu fata pe bordura.

Totul a durat maximum 1 minut in care, da...mi-a murit motorul de 2 ori, iar tu nu puteai sa treci. Te-am vazut, m-am fastacit mai tare si: 1.Nu știam iniÅ£ial ca acolo e bordura; 2. Nu am exersat niciodata o asemenea parcare la scoala; 3. Fiind cu fata la perete, imi era ca accelerez mai tare si stric peretele, daca intelegi. Data viitoare o sa stiu sigur...acum a fost prima data. Daca avem semnul acela de incepator, inseamna ca putem avea permis si de ieri. E de inteles ca va enervati, dar nu ne descurajati si mai tare pentru ca nu e constructiv, nu ajuta la nimic. Suntem incepatori, sunt multi care conduc prost oricum...(asta ca sa fiu si rautacioasa, nu doar plangacioasa)”

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter